Négykerekű klasszikusok egy autórajongó szemével!

Dominik & Cars

Dominik & Cars

Rólam

2021. december 21. - Kalash Dominik

Kalash Dominik vagyok és rajongom az autókért!

 

Amióta csak az eszemet tudom, rajongom az autókért. Imádom őket vezetni, ahogy kinéznek és a mögöttük lévő történeteket. A mai kor autóiból meglehetősen kevés hoz igazán lázba, mindig is a klasszikusok felé húzott a szívem.

 

A soha véget nem érő tanulás...

Bármerre is vigyen az utam, mindig nyitva tartom a szememet arra az esetre, ha az egyre inkább homogenizálódó utcaképben váratlanul felbukkanna egy különlegesség, amit megörökíthetnék az utókornak.

aaaaaaa_1.jpg

A dugóban üldögélésnek is megvannak az előnyei: bármelyik pillanatban felbukkanhat a semmiből egy Alpina B10 Bi-Turbo! Hogy miért lényeges ez? Mert csupán 507 példány létezik belőle összesen...

Számtalan olyan kedvencem van, amelyek nem kimondottan a minden autórajngó szobáját poszter formájában díszítő álomautók, hanem sokkal inkább meg nem értett klasszikusok, amelyeknek gondolkodóba ejt a háttértörténete. Az elektromos autózás térhódításával kétségkívül egy új korszak hajnalán állunk, azonban a múltban számtalan olyan klasszikus, illetve különlegesség született, amelyekért kár lenne, ha az évek múlásával feledésbe merülnének. Nekik hoztam létre ezt a blogot, és egyúttal minden autórajongónak, aki szívesen tanulna vagy épp nosztalgiázna az elmúlt száz év autóiparának klasszikusairól, ritkaságairól és érdekességeiről.

(A linkek megnyitásához kattints a képekre)

kepernyofoto_2023-08-10_13_45_53.png

kepernyofoto_2023-08-10_12_59_29.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dominikandcars.blog.hu/api/trackback/id/tr2916789864
süti beállítások módosítása