Négykerekű klasszikusok egy autórajongó szemével!

Dominik & Cars

Dominik & Cars

Rólam

2021. december 21. - Kalash Dominik

Kalash Dominik vagyok és rajongom az autókért!

dsc_0574a_1.jpg

Amióta csak az eszemet tudom, rajongom az autókért. Imádom őket vezetni, ahogy kinéznek és a mögöttük lévő történeteket. A mai kor autóiból meglehetősen kevés hoz igazán lázba, mindig is a klasszikusok felé húzott a szívem. Számtalan olyan kedvencem van, amelyek nem kimondottan a minden autórajngó szobáját poszter formájában díszítő álomautók, hanem sokkal inkább meg nem értett klasszikusok, amelyeknek gondolkodóba ejt a háttértörténete.

img_5437111.jpg

A soha véget nem érő tanulás...

Akármerre is vezessen az utam, mindig nyitva tartom a szemem, hogy mikor tűnik fel a láthatáron egy különleges járgány, amit egy gyors fotóval megörökíthetek az utókornak.

img_2868_1.jpeg

A semmiből felbukkanó Alipna B10 Bi-Turbo óta tudom, hogy a dugóban várakozásnak is lehetnek előnyei. Hogy miért lényeges ez? Csupán azért, mert mindösszesen 507 példány készült belőle. Az egész Világ részére.

Az elektromos autózás térhódításával kétségkívül egy új korszak hajnalán állunk, azonban a múltban számtalan olyan klasszikus, illetve különlegesség született, amelyekért kár lenne, ha az évek múlásával feledésbe merülnének. Nekik hoztam létre ezt a blogot, és egyúttal minden autórajongónak, aki szívesen tanulna vagy épp nosztalgiázna az elmúlt száz év autóiparának klasszikusairól, ritkaságairól és érdekességeiről.

Facebook

Instagram

YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://dominikandcars.blog.hu/api/trackback/id/tr6316789864
süti beállítások módosítása