Négykerekű klasszikusok egy autórajongó szemével!

Dominik & Cars

Dominik & Cars

Visszakapja a V8-ast a Porsche Cayenne GTS

2020. június 14. - Kalash Dominik

A Porsche bejelentette, hogy a 2021-ben megjelenő Cayenne GTS modelljük V8-as motorral fog érkezni, amelyre tíz éve nem volt példa. Méreteit illetően az új, 4.0 literes, ikerturbós V8-as alulmarad az első generációs GTS 4.8 literesével szemben, azonban még így is komoly előrelépés a 2010-óta gyártott második generációs GTS 3.6 literes V6-osához képest. Az újonnan bemutatkozó GTS 453 lóerős teljesítményre és 620 Nm nyomatékra képes, amellyel minden eddiginél közelebb kerül a Cayenne Turbo 550 lóerejéhez.

a1.png

A harmadik generációs Cayenne GTS nem csak a teljesítményben hoz újdonságokat, hanem kapott néhány külső-belső finomhangolást is. A 2021-es GTS 20mm-rel fekszik alacsonyabban az elődjénél, illetve az alapfelszereltség részévé vált a Porsche aktív felfüggesztés-kezelő rendszere és a nyomatékvektor szabályzás is.

a2.png

Esztétikai szempontból a GTS a már megszokott Sport Design csomaggal érkezik, amelynek részei a sötét színezetű LED-es hátsólámpák és fekete légbeömlők. Belül a már jól ismert, nyolc irányban állítható sportülések, valamint a szálcsiszolt alumínium díszítések fogadnak minket.

a3.png

Az Egyesült Államokban 108650 dolláros, vagyis 33,4 millió forintos alapáron indul a harmadik generációs Cayenne GTS, amely az ígéretek szerint új szintre emeli a vezetés élményét.

Forrás: thedrive.com

A bejegyzés trackback címe:

https://dominikandcars.blog.hu/api/trackback/id/tr1615808904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása